040 588 7083

Ikkunateippaukset yrityksille pääkaupunkiseudulla

Shimako tarjoaa asiakkailleen näyttävät liiketilojen ikkunateippaukset, koriste- ja logoteippaukset sekä näkösuojateippaukset Tuusulan Jokelassa ja muualla Uudenmaan alueella. Teemme ikkunateippauksia sekä yritys- että yksityisasiakkaille.
Me toteutamme ensiluokkaiset ikkunateippaukset toiveidesi mukaan. Vaihdamme ja päivitämme vanhat logoteippauksesi ikkunoissa ja uusille yrityksille toteutamme täysin uudet teippaukset. Tarvittaessa autamme myös teippauksen suunnittelussa. Kysy rohkeasti lisää ikkunateippauksista, mainos- ja autoteippauksista ja muista palveluistamme!

Mainosteippauksilla näkyvyyttä yrityksellesi tai kampanjallesi

Mainosteippaukset ovat erinomainen tapa saada näkyvyyttä yrityksellesi. Me toteutamme mainosteippaukset ammattitaidolla Tuusulan Jokelassa ja koko Uudellamaalla esimerkiksi erilaisiin kyltteihin ja mainostauluihin. Saat kauttamme muun muassa kampanjatarrat, logotarrat, kuvatarrat sekä muut mainosteippaukset. Ota meihin yhteyttä markkinointitarpeissasi!

Autoteippaukset kaikenlaisiin autoihin

Haluatko logosi ja yhteystietosi auton kylkeen? Autoteippausten avulla yrityksesi nimi näkyy kaikkialla, missä sinä ja työntekijäsi liikutte. Saat kauttamme selkeät, näkyvät ja kestävät autoteippaukset kaikenlaisiin autoihin, aina henkilöautoista pakettiautoihin ja busseihin. Teippaukset voidaan tehdä irtokirjaintekniikalla tai tulostetuilla ja laminoiduilla tarroilla. Tilaa meiltä tyylikkäät teippaukset autoosi!

Monipuoliset kyltit

Toteutamme kyltit yrityksesi tarpeisiin, esimerkiksi sisätilojen sisustukseen tai asiakkaiden informointiin. Teemme kylttejä myös yksityisille asiakkaille.

Saat kauttamme kyltit alumiinista, PVC-muovista, kennomuovista ja akryylista. Toteutamme kaikenlaiset kyltit mittatilaustyönä – tilaa omasi!

Tasokkaat tulosteet

Erilaisten teippausten lisäksi saat meiltä myös monipuoliset tulosteet. Tulostamme muun muassa tarrat ja banderollit, paperit ja valomainosmateriaalit. Mikäli haluat laadukkaat tulosteet kohtuuhintaan, luota vankkaan osaamiseemme!

Shimako toteuttaa auto-, mainos- ja ikkunateippaukset, kyltit sekä tulosteet Tuusulan Jokelasta käsin kaikkialle Uudenmaan alueelle. Kysy lisätietoja palveluistamme tai pyydä tarjous!

Anna yrityksellesi näkyvyyttä, jonka se ansaitsee. Tilaa meiltä tyylikkäät mainosteippaukset!

Kotisivut yrityksille: Mainostoimisto Kompassi